Boris28 objavljeno: 20. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 20. ožujak 2012. Pokusavam se uknjizit na jednu malenu staru nekretninu koju sam kupio prije par godina koja je imala nevjerojatnih 28 ljudi uknjizeno na svega 70 kvadrata, moj problem je sto pise da je uknjizba odbijena jer nisam naveo adresu i OIB protustranaka. Ah da i tuzio sam ih i dobio presudu ali nigdje ne pise adresa protustranaka i posto je nas sustav tako brz vec su neke osobe i umrle i sad su se nove osobe pojavile.... Kako saznat adrese i OIB protustranaka totalno sam izgubljen ovdje, ima li netko savjet? Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 24. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2012. Poštovani! Vi ste tužili i dobili presudu .Presuda je trebala dobiti klauzulu pravomoćnosti . Ako imate pravomoćnu presudu tada na temelju te pravomoćne presude napišite zahtjev policiji da Vam radi postupka uknjižbe izda potrebne podatke o protustrankama u postupku ( adresa i OIB)ili da iste dostavi neposredno zemljišnoknjižnom sudu mjesta gdje se nekretnine nalaze . Ako presuda nije postala pravomoćna radi taga što su neki utuženi umrli i nisu primili presudu ,tada je potrebno pribaviti adresu nasljednika ,te je potrebno također uputiti pisani zahtjev MUPU. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.