Jump to content

Jedno pravno pitanje

Boris28

Preporučene objave

Pokusavam se uknjizit na jednu malenu staru nekretninu koju sam kupio prije par godina koja je imala nevjerojatnih 28 ljudi uknjizeno na svega 70 kvadrata, moj problem je sto pise da je uknjizba odbijena jer nisam naveo adresu i OIB protustranaka.

Ah da i tuzio sam ih i dobio presudu ali nigdje ne pise adresa protustranaka i posto je nas sustav tako brz vec su neke osobe i umrle i sad su se nove osobe pojavile....

Kako saznat adrese i OIB protustranaka totalno sam izgubljen ovdje, ima li netko savjet?

Hvala unaprijed :-?

Dijeli na drugim stranicama

Poštovani!

Vi ste tužili i dobili presudu .Presuda je trebala dobiti klauzulu pravomoćnosti .

Ako imate pravomoćnu presudu tada na temelju te pravomoćne presude napišite zahtjev policiji da Vam radi postupka uknjižbe izda potrebne podatke o protustrankama u postupku

( adresa i OIB)ili da iste dostavi neposredno zemljišnoknjižnom sudu mjesta gdje se nekretnine nalaze .

Ako presuda nije postala pravomoćna radi taga što su neki utuženi umrli i nisu primili presudu ,tada je potrebno pribaviti adresu nasljednika ,te je potrebno također uputiti pisani zahtjev MUPU.

Pozdrav!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija