Karlok objavljeno: 20. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 20. ožujak 2012. Pozdrav svima! ispričavam se ako sam već otvorio temu koja postoji, no zanmima me sljedeće: Sudskom presudom nekretnina koja spada u bračnu stečevinu (kuća sa tri stana)je podijeljena između moje bivše i mene na idealnu polovicu. Kuća nije etažirana, nego ona živi u jednom stanu, a ja u drugom dok u trećem držimo stvari. Kuća glasi na mene,a mene sad zanima da li moja bivša žene može bez mene i moje suglasnosti iznajmiti stan u kojem živi, obzirom da je pola tog stana moje? Tijekom braka smo iznajmljivali, no kad je krenula rastava, sve sam otkazao jer se nismo mogli dogovoriti. Je li moguće da ona iseli i znajmi taj stan trećoj osobi, a kuća glasi na mene? hvala vam puno na odgovoru i pomoći! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Karlok odgovoreno: 20. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2012. Mala ispravka - kuća ne glasi 1/1 na mene već smo nas dvoje vlasnici svaki s 1/2. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.