DHR objavljeno: 20. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 20. ožujak 2012. Poštovanje, prije otprilike mjesec dana vozio sam auto svoje majke i prekoračio brzinu pri čemu sam snimljen kamerom pa je mami stigao dopis da mora javiti tko je u tom trenutku upravljao vozilom. Naime, radi se o članku 53, stavci 5, ali to nije ni važno. Nakon što mama javi moje ime i adresu stanovanja, kakav je daljnji proces? Hoću li dobiti samo rješenje o visini kazne ili ću morati ići nekamo na prekršajni sud ili što već? Snimili su me u Rakovom Potoku a iz Zagreba sam. Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Robert_007 odgovoreno: 20. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2012. nakon što su poslani podatci da si ti upravljao, doći će ti prekršajni nalog doma na adresu, ne moraš ići na Sud, ako si to mislio!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DHR odgovoreno: 21. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2012. E, to me zanimalo. Thx. Pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.