zen2510 objavljeno: 21. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 21. ožujak 2012. Pozdrav, molila bih pomoć u vezi jednog postupka,naime proglašena sam krivom za prometnu nesreću na sudu nakon sudskog vještačenja, na kućnu adresu dobila sam rješenje suda, kaznu, sudske troškove i troškove sudskog vještaka, na to rješenje napisala sam zamolbu da mi omoguće obročno plaćanje jer nisam u mogućnosti plaćati sve odjednom, to je bilo prije godinu i pol i nisam dobila nikakav odgovor, što bi bilo najbolje da sada radim? Da krenem plaćati i sama si odredim par obroka jer se bojim kamata koje bi mi mogli zaračunati kad mi pošalju nešto jer to tek onda neću moći platiti hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 21. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2012. Svaki mjesec nešto uštedite, stavite sa strane i čekajte odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zen2510 odgovoreno: 22. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2012. Da li postoji mogućnost zastare? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 22. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2012. Zastara uvijek postoji. Ne znam što ste napravili, zastara za izvršenje sankcije iznosi od 3 godine pa naviše. Nedovoljno podataka za točan odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 22. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2012. Tražbine utvrđene pred sudom ili drugim nadležnim tijelom Članak 233. (1) Sve tražbine koje su utvrđene pravomoćnom sudskom odlukom ili odlukom drugoga nadležnog tijela javne vlasti, ili nagodbom pred sudom ili drugim nadležnim tijelom, odnosno javnobilježničkim aktom, zastarijevaju za deset godina, pa i one za koja zakon inače predviđa kraći rok zastare. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 22. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2012. Različiti su rokovi zastara za prekršajne i kaznene sankcije od ostalih tražbina i zastare mogu započimati od treće godine od pravomoćnosti. Ako imate koliko-toliko normalan život, nećete uspjeti ništa dovesti do zastare. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.