kahr objavljeno: 21. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 21. ožujak 2012. Pozdrav Prije tocno godinu dana u ozujku 2011. prosao sam pored multanove sa 119 na sat gdje je ogranicenje bilo 50. Sa tolerancijom to ispada da sam vozio 57km/h iznad ogranicenja. Prije tjedan dana dobio sam poziv na sud,jutros sam otisao i dobio smanjenje kazne sa 7000kuna po prijedlogu policajca na 2500kn sa mjesec dana bez vozacke i na 5 rata otplate,u 26 godina vozackog iskustva nikad nisam kaznu dobio pa ni onu za parkiranje,inace sam iz Siska i sad ako bih mogao dobit informaciju da li se mogu zalit na ovu presudu kad mi pristigne to novo rjesenje postom i gdje cu onda ici na sud u Zagreb ili u rodnom gradu Sisku? Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 21. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2012. Da, imat će te pravo žalbe Visokom prekršajnom sudu. Dobili ste drastično smanjenu kaznu koja se više ne može ni smanjivati. VPS može samo potvrditi kaznu ili postupak vratiti sudu na ponovni postupak. Ako se postupak ne vrati na ponavljanje, više vas nitko neće zvati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kahr odgovoreno: 21. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2012. aha znaci sanse i nisu bas neke ako pokusam zalit se heh. hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.