aletic objavljeno: 22. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 22. ožujak 2012. POštovani, molim za pomoć, radi se o prometnoj nezgodi iz 1979. g. koji do dan danas nije gotov. Nažalost! Zanima me može li se postaviti tužbeni zahtjev u lipama npr.1.9.1989. 0,15 lipa kad ta valuta nije ni postojala? Zar ne bi bilo bolje staviti prvo Dem, pa Eur i tako doći do kune?! Ovako moja tjelesna oštećenja su posve suprotna sa svim ozljedama koje sam doživio, naknad štete bi mi bila mizerna. Da ne govorim o svim dilovima koji kolaju po sudu, mislim da će me prevariti! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
FreeFlyer odgovoreno: 22. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2012. Za to postoje financijski izračuni kako se stare valute prebacuju u važeću valutu. To je trebao financijski vještak izračunati, a mislim da i je. Naknada je u kamati. FF Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 22. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2012. a koji je problem pa nemožeš uz postojeći tužbeni zahtjev postaviti i zahtjev za naknadu štete za duševnih boli zbog smanjenja životne aktivnosti.(čl.200 ZOO Sl.l.29/78, NN 53/91-112/99) naknada se dosuduje od dana donošenja presude i preme orjentacijskom kriteriju Vrhovnog suda. imao si povrede ,imaš trajne posljedice ?, imao si liječenje ? a možda nije loše podnijeti zahtjev za suđenje u razumnom roku . otvori PM Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.