sacajawea objavljeno: 24. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 24. ožujak 2012. Otac se ponovo oženio nakon majčine smrti. Kuća u kojoj živi s novom suprugom je u vlasništvu njegovog oca, odnosno mog djeda. U slučaju da djed, darovnim ugovorom, preda kuću ocu, kakvih prava na kuću imamo sestra i ja, a kakvih nova očeva supruga, odnosno moja pomajka? Da li smo sestra i ja, u slučaju darovnog ugovora, i dalje nasljednice kuće? Ako djed darovnim ugovorom preda kuću ocu, znači li to da pomajka ima ista prava na kuću kao sestra i ja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zmodri11 odgovoreno: 18. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2012. otac če ti nasljedit djeda, naravno ako nema otac još braće. nekretnina se djeli na jednake djelove (djecu) vi čete pričekat tatu da vama ostavi. Sa roditelja na unuke nasljedstvo ide ako nema djece (umrli) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 19. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2012. zmodri11 je napisao: otac če ti nasljedit djeda, naravno ako nema otac još braće. nekretnina se djeli na jednake djelove (djecu) vi čete pričekat tatu da vama ostavi. Sa roditelja na unuke nasljedstvo ide ako nema djece (umrli) Od oca bi kuću naslijedila i nova supruga, na jednake djelove sa djecom. Dvoje djece i supruga, svakom trećina. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.