donatela objavljeno: 25. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 25. ožujak 2012. Nakon smrti supruga naslijedila sam njegov dio,a svekar se odrekao svog dijela stana u moju korist.Svekar je stan poklonio suprugu uz klauzulu da se upis u zk izvrši tek nakon njegove smrti.Nakon ostavinske zbog te klauzule nisam mogla ni prenijeti stan na svoje ime.Interesira me dali pokojnikov brat i sestra imaju pravo na nužni dio,dali bih mogla imati problema ako bih htjela prodati stan i šta trebam poduzeti da se tako nešto ne dogodi.Unaprijed hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 8. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2013. Ne,nemaju vi i roditelji umrlog nasljedjujete,a koliko vidim roditelj se odrekao u vasu korist(prihvat i ustup) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.