ivan-k objavljeno: 25. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 25. ožujak 2012. Molim vas malu pomoć Naime,zaštitarska tvrtka u kojoj sam do sada radio odlučila je angažirati jednog liječnika ovlaštenog za preglede zaštitara da vrši preglede za njih.Do sada preglede smo mogli imati kod bilo kojeg liječnika tj. medicinske ustanove koja je ovlaštena za preglede zaštitara. Pošto je taj liječnik pod istragom za malverzacije a moja malenkost je svjedok optužbe postoji opravdana sumnja da će mi dotični stvarati probleme. Znam da postoji drugostupanjska komisija u slučaju žalbe na odluku ali pogodite tko je predsjednik komisije? E sad da li firma mora priznati liječničku svjedodžbu koju donesem od drugog ovlaštenog doktora ili medicinske ustanove ili jednostavno mi može to osporiti i tjerati me da radim liječnički kod gore navedenog? Molim vas odgovor što prije. unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.