labinjon objavljeno: 28. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 28. ožujak 2012. Bok Evo imam nekoliko pitanja, nadam se da cete mi uspijeti sto prije odgovirit. Radim u jednoj firmi u Istri kojoj sam ja.iznajmljeni radnik od strane druge firme. Ta istarska firma djeluje na talijanskom jeziku zbog cega sam i bio zaposlen jer ga razumijem i aktivno se njim sluzim u govoru. nakon izvijesnog vremena unutar te istarske firme dali au nam test talijanskog u pismu i govoru ali govor se odrzao preko skypa s nekom nepoznatom osobom navodno profesoricom. ja sam na tom ispitu pao jer kao vecina nisam zadovoljio poznavanje meni i nekolicini zahtijevne gramatike. receno nam je prije testa da to se samo gleda kao preporuka za sljedece poslove a ne za trenutni. nakon rezultata receno nam je da ako ne idemo na tecaj talijanakog da dobijamo otkaz, tecaj se odvija van radnog vremena cak i na slobodne dane. tecaj je osmisljen da vrijedi samo za tu firmu i u trajanju je od 30 do 80 sati. svi sut nezadovoljni jer zbog tecaja se ostaje nerijetko i 10 sati na poslu. dali je to sve.legalno i dali je takva prijetnja otkazom legalna, pri zaposljavanju sam imao opsezan razgovor na talijanskom i na temelju toga su me zaposlili. sto reci? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
labinjon odgovoreno: 29. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2012. sad su nam dali ugovor da.potpisemo da svojevoljno pristajemo ici na tecaj... i da necemo dat otkaz ako damo da placamo penale od 2ooe + 10% place koliko bi nam bilo do.kraja tecaja do sutra ... potpisat ili ne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.