m_a_r_e objavljeno: 28. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 28. ožujak 2012. Jedno pitanje za sve one koji znaju Moja mama je dobila rješenje o ovrsi za neplaćene račune iz 2009. godine, Mercator računi, pika kartica, konkretno radi se o više računa koji su imali valutu plaćanja 28.02.2009.g. Rješenje o ovrsi je izdano sa 16.03.20012.g. Jel mogu nešto napraviti po tom pitanju, jel to već ušlo u zastaru, s obzirom da prije ovoga ništa nije pokrenuto. Zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 28. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2012. nema zastare treba platiti dug koji je napravljen. žalba na rješenje o ovrsi samo povečava troškove. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vlajo odgovoreno: 24. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2012. soryy ako griješim....zar ovršni postupak nije potrebno pokrenuti u roku godinu dana. čini mi se da sam to negdje na ovom forumu snimio moj postupak su pokrenuli 2 dana prije isteka jedne godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 24. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2012. nema zastare. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.