josavka objavljeno: 29. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 29. ožujak 2012. Ja prijavim poslodavca državnom inspektoratu , oni utvrde nepravilnosti koje je učinio poslodavac , mene D.I. obavijesti pismeno , a prijedlog kazne D.I. šalje sudu . Sad me zanima , zašto ja ( oštećena strana ) koji sam podnio prijavu , ne mogu dobit pismenu obavijest , što je i kako Sud konačno presudio poslodavcu , za učinjene prekršaje ?! Čisto da provjerim , sve moje sumnje u cijeli postupak i sustav !!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 30. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2012. To je zato jer nisi stranka u postupku pa se ni eventualno rješenje o prekršaju tebi ni ne dostavlja, no ne vidim razloga zbog čega ti inspektorat ne bi dao informaciju koju ima kao ovlašteni tužitelj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
josavka odgovoreno: 30. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2012. Pa ne vidim ni ja razloga , zbog čega bi to bio njima problem da me pismeno obavijeste . Sad da li je to takva praksa ili nešto drugo !? Čekam njihov odgovor , iz njihovog glavnog centra u Zagrebu . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
josavka odgovoreno: 10. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. Stigao je napokon odgovor, iz centrale Drž. inspektorata : Inspektor Vas je dužan kao stranku u postupku, odnosno osobu temeljem čije prijave je izvršen inspekcijski nadzor, obavijestio o rezultatima inspekcijskog nadzora. S informacijama o sudskim rješenjima raspolažu nadležni sudovi, pa se možete obratiti kod pravosudnog tijela, gdje je vođen sudski postupak za podatak koji Vas zanima. Tu informaciju možete zatražiti i od inspektora koji je vodio Vaš predmet, a inspektor će Vam takvu informaciju dati, ako s istom raspolaže. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.