pope objavljeno: 30. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2012. Poštovani, interesira me kako je moguće da u jednoj "civiliziranoj i demokratskoj" državi ostavinska rasprava nakon smrti mog oca koji je preminuo prije 20 godina još nije dovršena. Moj pokojni otac je svoju posljednju želju, što se tiče ostavine izjavio pred sudom u Zadru pred sutkinjom gospođom Desom Valčić i sudskim zapisničarom. Županijski sud u Zadru donio je riješenje u moju korist, međutim ostavinska rasprava nikad nije održana. Kompletan predmet je bez održane ostavinske rasprave poslan na reviziju Vrhovnom sudu u Zagrebu jer se moj pokojni brat žalio da je potpis pokojnog oca na ugovoru o doživotnom uzdržavanju falsificiran iako je potpisan i izjavljen na Općinskom sudu u Zadru, te je u postupku 2 puta vještačen i nesumljivo je dokazano da je potpis vjerodostojan. Moj odvjetnik i sudac su većć nekoliko puta tražili da se postupak vrati na Županijski sud i da se rasprava održi, međutim već 2 godine se ništa nije promijenilo ni dogodilo. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivanhorvat odgovoreno: 30. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2012. Molio bih Vas pope ako bi se mogli čuti ili preko SMS-a 098/1376806. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 30. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2012. pokušati ubrzati postupak na načina da se podnese zahtjev za zaštitu suđenja u razumnom roku . zahtjev se podnosi višem sud. ako je predmet na Vrhovnom sudu treba podnijeti ustavnu tužbu čl.63 Zakona o ustavnom sudu zbog povrede čl. 29.st1.Ustava RH Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pope odgovoreno: 17. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2012. poslao sam i mail na ministarstvo i odgovorili su požurnicom. samo im još trebam poslati par podataka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.