edi_kadi objavljeno: 30. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2012. Postovanje, imao sam saobracajnu nesrecu koju sam ja skrivio jer sam oduzeo prednost. Dobio sam kaznu od suda u iznosu od 2100 kuna. Kaznu jos nisam platio pa me zanima dali mogu izaci iz Hrvatske. Naime cuo sam po novom ako imas neplacenu kaznu da nemozes izaci iz Hrvatske. Ja konkretno zelim u Bosnu na par dana pa me zanima dali netko nesto zna o ovom. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Robert_007 odgovoreno: 30. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2012. ako nije plaćena kazna a Sud je raspisao Dovedbeni nalog moguće je da vas prilikom prelaska granice/legitimiranj policajci zadrže i preprate na Sud a potom i u zatvor na odsluženje kazne! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 31. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2012. Ukoliko ste uredno zaprimali svu poštu i/ili se redovno odazivali na pozive suda, mislim da nećete imati nikakvih problema na granici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.