tkosam objavljeno: 1. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 1. travanj 2012. dok smo gradili kuću imali smo majstoa koji nam se predstavio kao majstor za knauf. Ubrzo se ispostavilo da nam je upropasto materijal, a ja sam mu dala 5.200 kn unaprijed jer je plakao da nema za dijete.Kad smouvidjeli da nema koristi od njega, a nije se više ni pojavljivao ja sam mu rekla nek mi vrati novce koje sam mu dala, a material ću mu oprostiti ( 10.000 kn) samo da ga se rješim. Nazvala sam ga cca tri puta tjedno, on mi je dogovarao sastanke na koje nije dolazio. Onda me prijavio za prijetnju i pozvana sam na razgovor u policiju. Da ne dužim, njegov šogor je odvjetnik i bila sam kod određenih izabranih inspektora koji su me maltretirali i otimali mi telefon iz ruke.Dva mjeseca poslije dobila sam osuđujuću presudu i godinu dana uvjetno zbog prijetnje. To nije bila istina, ali mi je u to vrijeme sin ležao nepokretan i nisam se imala snage suočiti s lopovom još jednom. U presudi piše da on priznaje dug prema meni i u kojem iznosu. Kako ga ja sada mogu tužiti za te novce i je li došlo već do zastare? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 1. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2012. dali je nastupila zastara kako je obrazloženo to bi znala baba vanga Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.