gesaugen objavljeno: 3. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 3. travanj 2012. Nedavno sam ustanovio da su T-com tehničaki već prije sigurno 10ak godina napravili razvoni ormarić na stupu za tel. linije u dvorištu mojih starih roditelja koji su im to dopustili jer su mislili da moraju (razgovarali su samo sa šljakerima koji su došli postaviti ormarić a ovi tko zna kako su se postavili) sve u svemu, za taj ormarić ne postoji nikakva potpisana potvrda mojih roditelja da se slažu s time da ormarić i stup budu na njihovoj parceli već on tamo stoji sve ove godine na temelju njihove čiste dobre. ono što bi ja sada htio je legalizirati odnos s Tcomom na način da plaćaju mjesečni najam tog prostora sa ormarićem te da plate rate za period od kad je ormarić postavljen ono što me zanima je da li mi se uopće isplati ulaziti u raspravu s tcomom, te ako da, da li tko zna kolika je neka optimalna cifra za mjesečni najam koju bih mogao tražiti a ako mi se ne isplati tj. ako se neće htjeti pogoditi samnom, da li mogu snositi kakve sankcije ako se taj stup sruši bez prethodne najave Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.