joso-legija objavljeno: 4. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2012. pozdrav branitelji! 2013 imam kontrolni pregled,pa me zanima koja je "uloga" tj.sto je osnova tog pregleda,da napomenem u mirovini sam civilnoj invalidskoj od 2011g.Sta mogu ocekivat od te kontrole? redovito odlazim kod psih. i imam dnevnu bolnicu + bolnicko lezanje. Hvala svima koji znaju odg.na moje pitanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
medeni66 odgovoreno: 4. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2012. Ja isto imam kontrolni pregled u 2013 (u 2011 ostvario pravo na invalidsku mirovinu zbog profesionalne nesposobnosti) Nisam još u mirovini (žalba, tužba, bolovanje) Smisao kontrolnog pregleda je provjera i teoretska mogućnost da te skinu iz invalidske mirovine i proglase te sposobnim (ako se ne liječiš tj. ne posjećuješ psihijatra i sl,) Ako redovito ideš na preglede i na nalazima ne piše da je došlo do poboljšanja to bi trebao biti samo rutinski pregled. Pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.