CEPA objavljeno: 5. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 5. travanj 2012. bila sam skrbnica nad svojim poslovno nesposobnim sinom do njegove smrti,tj. do prije dvije godine.primala sam socijalnu novčanu naknadu,međutim ta naknada je uplaćivana još godinu dana poslije smrti sina iako sam pravovremeno obavjestila centar za socijalnu pomoć, znači ja im dugujem za tu godinu,al niko ništa još nije odgovorio.zanima da li je to zastarjelo tj, mogu li te novce uzet i koji je rok za zastaru. hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 8. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2012. Naravno da te novce ne da mogu već moraju "uzet", rok je ovisno o tome kakve će radnje poduzimati najmanje 3 godine od dana isplate, prema nekim mišljenjima i opći zastarini rok od 5 godina u građanskom postupku, a u slučaju da se odluče za nadoknadu te štete putem kaznenog postupka zastaru recimo da uopće možete zaboraviti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.