Aco1705 objavljeno: 5. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 5. travanj 2012. Poštovani, imam ovrhu na 1/3 primanja i to je ok. Ali saznao sam da vlasnik poduzeća ne uplaćuje taj iznos već 6 mjeseci a ja sam trebao biti gotov sa ovrhom. Sada to dugovanje iznosi 12000 kuna a trebalo je biti podmireno jer je meni uskraćeno svaki mjesec. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Aco1705 odgovoreno: 23. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2012. hitno!!!! imam ponudu za prelazak u drugu firmi i što da radim sa problemom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PehoB747 odgovoreno: 23. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2012. Nisam kompetentatan odgovoriti na pitanje ali si dozvoljavam komentirati slucaj....pravna drzava??!! Ha ha ha!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.