cajkana objavljeno: 5. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 5. travanj 2012. imali smo kredit za auto koji nismo otplačivali zvali su nas iz osiguranja da su auto isplatili i hoće doći po naš auto molim vas kakva je procudura može li samo tako doći po auto i uzeti ga molim ako netko ima iskustva da mi pomogne šta napraviti mi bi htjeli auto isplatiti ali za 4-5 dana nemožemo ništa hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cajkana odgovoreno: 8. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2012. pa zar nitko ništa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zlatko-grga odgovoreno: 10. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. Poštovana, pogledajte knjižicu vozila i vidite tko je vlasnik vozila. Ako ste vi vlasnik onda vam osiguranje ne može uzeti vozilo samo tako. Prvo ćete dobiti obavijest od Fine o ovrsi na vozilu, a u istoj će vas uputiti da se javite na MUP gdje će vam u knjižici vozila staviti pečat o zabranu prodaje vozila. Tek nakon toga vam iz osiguranja mogu doći po vozilo. Ako je kao vlasnik vozila u knjižicu upisana banka onda vam osiguravatelj može doći po vozilo kad hoće. Pokušajte razgovarati sa osiguranjem pa možda nešto bude. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cajkana odgovoreno: 10. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. knjižica je kod njih se suprug vodi kao vlasnik vozila znači nije banka danas sam razgovarala s njima i čovjek mi je rekao da mogu uzeti auto bez ikakve najave Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zlatko-grga odgovoreno: 10. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. Ja sam imao sličan slučaj i napisao sam svoje iskustvo. Prvo sam dobio dopis od Fine, pa išao na MUP i tek nakon desetak dana od tog događaja su došli po auto. Vidite malo što stoji u ugovoru koji ste sklopili sa bankom. Ako ste tamo potpisali da se slažete da vam se vozilo oduzme u slučaju neplaćanja kredita onda na žalost nema vam druge nego da to poštujete. pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cajkana odgovoreno: 10. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. hvala puno a kako ste vi to rješili Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.