mazilica objavljeno: 9. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2012. Poštovani, najljubaznije molim za savjet, moj sin je vlasnik stana u zgradi koju je sagradila firma Profectus prije 3 godine. Stan ima balkon po cijeloj dužini prednje frontalne fasade. Ovog proljeća popucale su fuge, odljepile se pločice na balkonu i voda ušla u stan. Poplavljen je pregradni zid, odljepili su se cokli na rubu parketa a i sam parket se miče. Poslali smo e-mail obavijest popraćenu fotografijama. Osobno odnijeli dopis koji su zaprimili, obećali izaći na uvid i naravno ništa . Komentar odgovornog uposlenika je bio " a šta da vam ja kažem " Sada se više ni ne javlja na telefon. Kako do sada nismo iskusili arogantnost građevinskih firmi i njihovog osoblja, jako smo razočarani i zatečeni njihovim ponašanjem. Kako da ih natjeramo da izađu na uvid i poprave propuste u izvedbi stana. Zahvalana na Vašem odgovoru ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.