nasc objavljeno: 10. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 10. travanj 2012. Osnivamo d.. koje bi se sastojalo od tri vlasnika i 1 direktora. Za direktora imenujemo osobu koja je zaposlena pa ne mora placati doprinose. Ja i ostali kolega bi bili prokuristi , medjutim buni me to sto ja nisam zaposlen i kao takav ne placam doprinose. Da li je nezaposlena osoba u svojstvu prokurista obvezna placati doprinose i biti prijavljena. Trenutno od prava kao nezaposlen koristim da mi drzava placa dopunsko zdrastveno osiguranje. Procitao sam podosta toga na ovu temu ali dosta se spominju umirovljenici i studenti. Ja ne spadam u ove dvije kategorije pa nisam siguran u svoje obveze. Firma je u startu budjet mali ocekivanja velika Zahvaljujem na svakom konkretnom odgovoru. Link na zakon koji ovo regulira bio bi spas Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.