bibba objavljeno: 11. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 11. travanj 2012. pitanje glasi: smijem li imati dva posla odjednom i kako? naime, zaposlena sam u privatnoj firmi na puno radno vrijeme. kumovi otvaraju pizzeriju i vidim priliku da preko ljeta zaradim koju kunu kao kuhinjska ispomoć. u firmi mi dopuštaju, budući da se ne radi o konkurentskim poslovima i ne vide nikakav problem. budući da bih radila samo mjesec-dva, po potrebi, ne razumijem kako se prijaviti? kumovi također ne znaju (čudi me - njihova knjigovođa isto nema pojma!), razmišljali smo o ugovoru o djelu, tako da sve bude čisto i legalno. pomoć molim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 11. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2012. Ugovor o djelu bi bio u ovom slučaju u redu budući da ste u preostalom dijelu prijavljeni u punom radnom vremenu kod poslodavca, no u svakom slučaju preporučam da zatražite mišljenje nadležnog inspektorata o tom pitanju, kako ne bi bilo nismo znali. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bibba odgovoreno: 13. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2012. nadala sam se da će ovdje netko točno znati kako to ide Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Striker odgovoreno: 14. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2012. Naravno da smiješ raditi 2 posla. Pa i doktori to rade. Ali obavezno se propitaj o tom u Poreznoj upravi, znam da u tom slučaju im obvezno moraš predati godišnju prijavu poreza na dohodak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.