dobrisica objavljeno: 12. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2012. Moj otac je obrtnik i zadnje dvije godine se ponaša nesavjesno u svom poslu a i s obitelji prema svojoj želji nema nikakvog kontakta. Stvara enormne dugove,neplaća nikakve račune,doprinose,ovrhe samo dolaze na našu adresu (on ne živi s nama).Sva imovina 2 kuće su bračne stečevine,ali se zbog neriješene ostavinske i nelegaliziranosti vode na pokojne ili uopće ne postoje. Osim stvaranja dugova,pokušava prodati kuću(nema čiste papire)iako je već darovana meni i bratu prije 10 godina. Pokušao je nagovoriti šefa moje žene da joj da otkaz,o verbalnim grozotama koje širi neću ni govoriti,neprimjerenog ponašanja na javnim mjestima,vrijeđanjima svakoga ko mu se usprotivi itd... također je prodao visoko vrijedno zemljište (njegovo nasljedstvo)u zamjenu za bezvrijednu kuću i novce koje još nije dobio od prodaje... kako da se mi kao obtelj zaštitimo od njegovih dugova i njega budući da on kao obrtnik odgovara cijelom svojom imovinom za dugove.Moja majka ,brat i ja,moja djeca mogli bi ostati bez sve imovine(on i majka zajedno stjecali) zbog njegovog namjernog nesavjesnog ponašanja. Molim pomoć Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.