mariozg1 objavljeno: 13. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 13. travanj 2012. Bio je uložen prigovor na ovrhu, došao je poziv na ročište. Ako se ne primi poziv kakva je dalje procedura? Situacija je ovakva, nisam bio doma u gradu stanovanja i ostavljena mi je obavjest o pošiljci. Po pošiljku sam došao nakon 6-7 dana i već je vraćena...Ja pretpostavljam da je to poziv na ročište, jer je dosta prošlo od prigovora (i riješenja da se ovrha stavlja van snage), a drugo ništa ne očekujem. Išao sam na poštu ali je pošiljka već vraćena. Ako je to bio poziv za ročište kakva je dalje situacija? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
severus odgovoreno: 13. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2012. Poziv se ponavlja, prema odredbama čl. 14. idzpp. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mariozg1 odgovoreno: 13. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2012. Prije svega hvala na odgovoru. Za koliko bi trebao očekivati ponovljeni poziv? Koliko obično prije ročišta šalju poziv? Teoretski, što ako je mali rok do ročišta? Onda bi se ročište odgodilo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mariozg1 odgovoreno: 16. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2012. Koliko ranije šalju poziv? Dali se može desiti da recimo podignem poziv, a ročište je već prošlo? Mislim poštar ostavi obavjest, rok za podizanje je 5 dana. Što ako je ročište bilo nakon 4 dana, a ja podignem poštu 5 dan? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.