Jump to content

Ostavina-u toku

Tonka2002

Preporučene objave

Pozdrav svima i molim Vas pomoć!

Naime radi se o sljedećoj situaciji u ostavinskom postupku-iza bake ostali smo sestra, brat i ja. Brat je po 6 mjeseci van zemlje(na brodu), a sestra i ja smo ovdje u Zagrebu. Baka je imala stan koji nije riješen na ostavinskoj raspravi jer smo nažalost tijekom sudskog posjeta stanu(koji je zapečaćen)našli samo predugovor, a ugovor ne, a nažalost stan nikad nije prenesen na nju pa nam ne može pomoći ni izvadak iz katastra, jer vlasnički list nema.

Na koji način se može ući u stan kako bi potražili ugovor i ostavinsku raspravu ponovno pokrenuli da se stan konačno podijeli ili osposobi za život nekog od nas i koje su posljedice ako sestra i ja uđemo u stan bez brata s obzirom da je jako teško naći nas sve tri na okupu?

Da li me itko može izbaciti iz stana ako se već vidi na postupku da sam ja jedan od zakonskih nasljednika?

Molim Vas pomoć što prije jer stan već predugo stoji i bojim se da bi pomalo i propao samo zato što nemamo kako dokazati da je bio njezin! Susjedi mogu potvrditi da je ona tamo živjela od 1960-e do 2008.

Hvala Vam svima!

Antonija

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija