zdepar objavljeno: 16. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2012. molim pomoć, imao sam ovršni prijedlog vodoopskrbe koji sam ne znajući za nakanu ovrhe isplatio u ratama , ali zadnji iznos dan dva prije uručenja ovršnog dopisa, i zbog toga zanemario druge elemente ovrhe kao naknadu ovršitelja, smatrajući ako nema ovrhe nema ni naknade ovih dana meni nepoznati odvjetnik , naložio je ovrhu nad mojom bijednom invalidskom mirovinom tražeći nekakvih cca 1360,00 kn , kaže za njegove troškove i odbija razgovarati . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 3. svibanj 2012. Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2012. Ako ste dug podmirili prije nego vam je došao prijedlog za ovrhu, pa čak i jedan dan prije, niste dužni platiti troškove odvjetnika niti kamate na dug. niste baš jasni sa tim, "imao sam ovršni prijedlog od vodoopskrbe"... i " dan dva prije nego je doša ovršni dopis", ako mislite da ste dobili prijedlog za ovrhu od vodoposkrbe pa ste sva platili, a pod "ovršni dopis" da je ovrha pravomoćna,onda morate platiti i troškove postupka i odvjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.