mima_i objavljeno: 18. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2012. Poštovani, u rujnu 2011. g. navršila sam 65 godina. Zaposlena sam i imam 44 g. radnog staža (travanj, 2012.). Mogu li raditi još dvije godine, iako imam sve uvjete za starosnu mirovinu. Molim vaš odgovor. Zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikon odgovoreno: 18. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2012. ovisi gdje radite, ali mislim da ne, jer imate navršenih 65.godina, i to onda ide po sili zakona. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mima_i odgovoreno: 18. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2012. Hvala na vam na odgovoru. Inače radim u školi (profesor)! Možda to može može promijeniti? Zahvalna! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alfa11 odgovoreno: 18. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2012. Kao redovni profesor nemožete jer se umirovljujete po sili zakona;ali možete "raditi" kao vajski suradnik ili savjetnik honorarno ili uz simbolićnu naknadu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.