Jump to content

Optima telekom - premještaj priključka

fredie29

Preporučene objave

U 08/2011 sam potpisala dvogodišnji ugovor sa Optima telekomom za O3 paket usluga.

Kod potpisivanja sam pitala da li se naplačuje i koliko usluga prmještaja linije i paketa usluga, i tada mi je rečeno da je to besplatno.

S obzirom da se kroz 2 tjedna selim sa postojeće adrese na novu lokaciju, zatražila sam premještaj kompletnih usluga. Na call centru i u poslovnici u Savskoj u zagrebu, rečeno mi je da su usluge dostupne na mojoj novoj adresi.

Također mi je rečeno da se ugovor koji trenutno imam treba raskinuti i platiti jedinstvena naknada od 1500kn, i onda sklopiti novi ugovor sa novom adresom.

Naravno da na to ne pristajem, jer niti mjenjam obim usluge, niti prekidam ugovornu obvezu, već samo tražim premještaj.

Molim Vas da mi odgovorite da li je naplata premještanja telefonskog priključka i pripadajućih dodanih usluga u skladu sa regulativom zakonodavstava RH ili ipak trebam ustrajati da mi se usluga ne naplati i ne prekida postojeći ugovor.

Unaprijed hvala,

Dijeli na drugim stranicama

• 9 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija