atena-zeus objavljeno: 18. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2012. Pozdrav ! Ovako molim Vas da mi pojasnite što se tiče rada u drugoj smjeni odnosno poslijepodnevnoj smjeni i da li se druga smjena plaća? Ovako kao djelatnik MUP-a radim svakako, ali jako često radim od 14,00 do 22,00 sata. Sada me zanima odnosno da mi se pojasni da li imam pravo da mi se plati rad u drugoj smjeni odnosno poslijepodnevnoj smjeni od 14,00 do 22,00 ili mi je to redovan rad koji je plaća kao jutarnja smijena odnosno prijepodnevna smjena? Unaprijed se zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snekyvz odgovoreno: 19. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2012. to je normalna smjena koja se plaća kao i 1. smjena. 3. smjena koja počine u 22 plaća se više Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.