ninlee objavljeno: 18. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2012. Hmmmm ... odakle da počnemo ... Ajde ovako.. supruga i ja imamo dvoje djece od 3 god i 1 god,nezaposleni smo i usprkos trudu nemozemo doći do posla. Ok nebi to bilo toliko strašno da možemo doći barem do male pomoči od zavoda za socijalnu skrb. Nemamo kuču ni stan,nemamo auto,ne posjedujemo ni pedalj livade, nezaposleni,porodiljna je več prije dva mjeseca prestala dolaziti. Ok .. sve super, bili smo na cesti našli stan tj. staru kuču u kojo možemo živjeti ali moramo plačati režije (kuča je praktički ruševna al krov je) Prebivalište imamo prijavljeno u Varaždinu na adresi na kojoj nemožemo stanovati,a ova kuča je u okolici Novog Marofa. Pokušali smo prijaviti prebivalište ovdje ali zbog nesređenih papira od vlasnice kojoj sestra na sudu neda pravo na kuču,nemožemo se prijaviti(pokušali smo več na policiji al neide). Uglavnom bili smo na socijalnom ali oni kažu da mi nemamo nikakvih prava i da nemožemo ništa dobiti osim 1000 kn jednkratne svakih 6 mjeseci i to u obliku narudžbenice. A kad smo oboje nezaposleni sa jednim djetetom živjeli kao podstanari i zatražili pomoč centra za socijanu skrb,bili smo protjerani iz centra sa prijetnjom radnice da če slati policiju za nama, da što si mi umišljamo kao odrasle osobe da bi imali prava u centru, da je to nemoguče. Skoro pa ista priča se i sad ponavlja. Također smo se javili gradobnačelniku Varaždina koji ne želi imati nikakve veze sa nama,poslali pismo premijeru ... nadamo se da če se neko od njegovih javiti kad več ministarstvo i centri ne žele raditi ili kradu novac na račun sirotinje ili što več se ovdje događa. Sad molim nekoga da nam kaže na što mi uopče imamo prava ili jednostavno je lakše kao obitelj otiči po vlak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.