Jump to content

Zaštićeni račun


FN72

Preporučene objave

Poštovani, molim Vas jedan savjet. Naime dobila sam ovrhu od T-Mobila te mi je Fina pokupila sa tekućeg i svih računa što se pokupiti moglo. Naime, ja nisam znala da postoji mogućnost otvaranja zaštićenog računa što mi je objasnila gospođa u Fini, te mi je rekla da su me obavezno trebala obavijestiti o tome! Tko je i kada mene trebao obavijestiti o pravu otvaranja zaštićenog računa jer je meni već plaća opterećena do te mjere da mi ostatak kojeg su mi "počistili" ostaje za puko preživljavanje! Kome se i da li se uopće mogu žaliti.? Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na sreću, nisam imao osobnog iskustva s tim. Ali čujem od drugih da Fina ne provjerava dopise javnih bilježnika, nego odmah daje nalog bankama za ovrhu računa (bezobrazno). Koliko znam, možeš otvoriti zaštićeni račun na koji će ti sjedati "zaštićena" primanja, ali ne znam koja su sve primanja zaštićena (vjerojatno ona od socijalne skrbi, dječji dodatak i sl.) i broj računa moraš dati službama koje će ti ta "zaštićena primanja" isplaćivati na taj "zaštićeni račun".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija