Jump to content

Sutkinja?!


Honeyz

Preporučene objave

Pozdrav svima.

 

Kod mene je situacija totalno kaotična. Ja sam odselila od muža lani u 6 mj. , odmah dala zahtjev na CZSR, oni donijeli zapisnik u 11mj, predala sam prvo tužbu na sud, jer mi nije htio potpisati razvod, u međuvremenu je bio u zatvoru zbog određenih kriminalnih radnji. Sutkinja je zakazala ročište pa ga otkazala, jer joj se vratio poziv s njegove adrese (neznam zašto je slala jer je iz spisa bilo vidljivo da se nalazi u zatvoru)...Onda smo se on i ja dogovorili i potpisali sporazumni raskid braka, onda je stavila spis u kalendar na mjesec dana, znači - nije ništa radila po tome, pa je razmišljala jedno mjesec dana da bi donijela presudu bez održavanja ročišta, jer ima sve potpisano i komplicirano je njega dovodit iz zatvora (bio je u drugom gradu). Nakon toga, on je izašao, i ona opet nije sazvala ročište nego nas je tražila da ponovo potpišemo sporazum, na kojem smo izričito naveli da se slažemo da donese presudu bez održavanja ročišta....Sada je opet stavila spis u kalendar na 20 dana i tražila još jedno očitovanje CZSR ?!

 

Ta sutkinja ili je luda ili koji joj je...???

Ima čisti slučaj, i sve ide meni u korist, ja nemam minusa za razliku od druge strane. Nemamo zajedničke imovine.

Neznam da li mogu (i kada) tražiti presignifikaciju?

 

Mislim, nemogu vjerovat, da se to toliko razvlači , a zašto, bezveze...Ima potpise obje strane, po priloženom vidi da je kriminalac i ne kužim uopće kaj da radim više??

Naravno da mi je jako stalo da se što prije rastanem, ne želim više da me se na spomen njegovog prezimena povezuje samnom.

Napominjem da imamo 1 dijete, koje je od početka samnom. Ja sam zaposlena, i skrbim o njemu.

U sporazumu smo naveli da će dijete ostati samnom (on niti ne može skrbiti o djetetu, s obzirom na to čim se bavi).

 

 

Unaprijed zahvaljujem svima.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bez riječi sam i ne znam što ti savjetovat osim da čekaš da se sve samo riješi bez obzira na brzinu. Možda žena sumnja da ni ti nisi skroz "čista", jer si bila s takvim jednim, pa hoće dodatne konzultacije s CZSS-om. Iako ne znam zašto, jer oni nebi skužili što ti je ni da im u luđačkoj košulji skačeš pred njima. Knjihova testiranja su doslovno smiješna. Čula sam to od jako puno ljudi.

Sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija