trilobitica objavljeno: 11. svibanj 2006. Dijeli objavljeno: 11. svibanj 2006. daklem, molim pomoć. prodajem jedan pa me zanima da li osim kupoprodajnog ugovora ovjerenog kod j. bilježnika treba još neš.. pretpostavljam da troškove prijenosa snosi kupac..? fala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 11. svibanj 2006. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2006. još jedino dodaj u ugovoru što je s registracijskim tablicama (da li ostaju kupcu) i to je to Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trilobitica odgovoreno: 11. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2006. nije registriran Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 11. svibanj 2006. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2006. nije registriran onda nista, a troskove snosi kupac Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trilobitica odgovoreno: 11. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2006. hvala ti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trilobitica odgovoreno: 17. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 17. svibanj 2006. da li kupac plaća tzv "prijenos" od nekih 5%? on meni tvrdi da da a ja ne znam... molim pomoć.. hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 17. svibanj 2006. Dijeli odgovoreno: 17. svibanj 2006. 1) sastaviti kupoprodajni ugovor 2) ovjeriti ga kod javnog bilježnika (cca 50 kn po dogovoru ko plaća) 3) uzmeš lovu on uzme stvar i tu prestaje svaka tvoja obveza, ideš doma s lovom i s ovjerenim ugovorom 4) on dalje sve radi, registrira motor, plati sve pripadajuće poreze kakvi god da jesu, a mislim da je to tih 5% al nisam siguran 100% kužiš Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 24. svibanj 2006. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2006. kužim. stvarno fala!! ak mogu kak ja tebi pomoć, javi trilobit@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.