Jump to content

opet o bolovanju


anonimno

Preporučene objave

Već svi znamo da se za obračun bolovanja u komplikacijama trudnoće uzima prosijek zadnjih 6 mj. U konkretno mom slučaju radilo bi se da prvi mj imam prošli porodinski koji je iznosio 2400kn,zatim imam 3 mj plaću od 1200kn u jednoj firmi, i dvije plaće od 3500kn u firmi u kojoj trenutno radim.Sad me zanima da li će mi se za obračun bolovanja uzimati svi ti iznosi iz kojih će se donesti konačni iznos bolovanja i na kraju porodinskog?zbunjena sam jer imam malo šarolika primanja unatrag 6mj,pa bi molila da mi netko pobliže objasni kako će to sve ići u mom slučaju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zbroje se sva primanja po mjesecima (2400+1200+1200+1200+3500+3500) to se podijeli sa satima rada (koje ne znamo koliko iz ima iz podataka koje ste naveli) i dobije se tzv. satnica po kojoj se izračuna iznos naknade plaće za vrijeme bolovanja (komplikacije) što će ujedno biti i rodiljna naknada za prvih 6 mjeseci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija