Jump to content

T-Com istekao ugovor


Torn2012

Preporučene objave

01.06. istekao mi je ugovor koji sam bio podpisao na dvije godine. Međutim, u razgovoru s dva djelatnika na njihovom info broju rečeno mi je da kad dobijem račun za 5.mjesec (oko 10.06.) tek onda mogu otići odjaviti broj. Dođoh danas u njihov centar, platih taj račun i zatražih da me odjave pošto mi je istekao ugovor. Djelatnica mi kaže da sam ga mogao odjavit i prije, al da će mi doći još jedan račun za 6.mjesec iako mi je ugovor istekao. Tko je tu lud. Ja sam podnio prigovor i sad čekam. Da li netko ima slično iskustvo i što mi je napraviti? Ne želim platiti nešto što nisam koristio ni potrošio. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 mjeseci kasnije...

Sada je kasno za odgovor, pretpostavljam. Hahh

 

Nazalost nije tako rijetko da djelatnici npr. Tmobilea, odgovore na isto pitanje razlicitim odgovorima. Ja inace takav problem rijesim da nazovem pet puta i pricam s pet razlicitih osoba. I odgovor koji si dobio najvise puta je uglavnom tocan.

 

 

Sto se tice vaseg problema. Ugovor kada istekne, vi (ako se nevaram, bar je do nedavno tako bilo) automatski nastavljate istu tarifu kao i dosada, samo bez ugovorne obveze (sto znaci mozete reci danas, a i za 4mjeseca da nezelite vise i to je to... Pređete na bonove.)

Problem je sto vi ste zakoračili u novi mjesec a da se niste odjavili, stoga ste do dana dolaska u centar na odjavu, vec mogli potrositi određen iznos u 6mj...

Poanta je odjavite sada, i platite zadnji racun... Nema smisla se "boriti" osim ako niste u nekoj tarifi npr 600.

Ali svakako s obzirom da se radi o njihovoj grešci mozete uputiti prigovor, djelatnici su vas krivo informirali.

Ali opet... Ko je to cuo... Previse komplikacija ako se radi o jednom racunu u nižoj tarifi.

 

 

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad se prelazi od operatera ili se obustavlja usluga to treba najaviti odnosno pripremit. Konkretno ako se ne želi taj fiksni broj onda se tako dogovori u centru i oni, pretpostavljam, posalju racun do dana trajanja ugovora. Ako se prenosi broj onda se novom operateru kaže od tog i tog datuma se želi koristiti njegova usluga pa se nema osnov za naplatu prijasnjeg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija