Jump to content

ulica u privatnom vlasništvu


anonimno

Preporučene objave

napravio sam kuću na parceli za koju sam dobio građevinsku dozvolu i dobio sam kućni broj 3 u recimo ulici P.Preradovića(tako se recimo vodi u katastru).Preko puta moje kuće imam tri susjeda na kućnim brojevima 4 i 6 i jedna prazna parcela(to su tri brata). tri parcele između moje i kuće od susjeda su u privatnom vlasništvu te trojice braće koja meni brane prolaz do moje kuće,pa me zanima imam li ja pravo prolaza do svoje kuće iako su te parcele u privatnom vlasništvu,a vodi se ulica u katastru.Ta ulica je slijepa pa nemam prolaz sa druge strane a ni moji "susjedi"

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obratite se sudu i tražite da se prekine smetanje puta, podredno budući da se prolazi preko nekretnina tuženika pozovite se na izvadak iz katastra odn preslik katastarskog plana na kojem je ucrtan put i tražite da vam sud prizna pravo/sluznost puta preko njihovih parcela budući da se isti koristio ......... godina od strave vaseg prednika i vas kao put za provoz automobilom itd., te da se obavezu tuzenici da ne smiju smetati vas provozi i prolazak tuda. posebno navedite da nemate druge mogucnosti dolaska do svoje nekretnine vec samo tuda automobilom itd.

 

nadam se da sam vam bar malo pomogao. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija