dijannna objavljeno: 13. svibanj 2006. Dijeli objavljeno: 13. svibanj 2006. Kako je većina ljudi koji pišu na ovom forumu prošla razvod, zanima me koja su vaša iskustva. Kolliko je trajao razvod,kakva je odluka suda o skrbništvu nad djecom, koliko ih viđa roditelj s kojim ne žive, koliku alimentaciju primate/plaćate...? Netko meni blizak trenutno prolazi razvod, pa me zanima što očekivati... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tigar odgovoreno: 13. svibanj 2006. Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2006. Odgovr na svako od ovih pitanja cete naci u udgovarajucim topic-ima-threadovima na forumu obiteljskog prava u sklopu legalisa. Malo prosarajte...vjerovatno cete naici na situacije slicne onoj u kojoj se nalazi "ta"vama bliska osoba. Svaka alimentacija,dobivanje skrbi(odnosno pravilnije odredjivanje s kim ce dijete zivjeti),vidjanje drugog roditelja i sve ostalo je jako individualno i prakticki u svakoj situaciji drugacije. Ako imate kakvo konkretnije pitanje,sasvim sigurno ce vec netko dati odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
juicy odgovoreno: 15. svibanj 2006. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2006. A zašto taj netko tebi "blizak" sam ne postavi pitanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.