Jump to content

nadzor


mama1983

Preporučene objave

imamo rješenje od centra o nadzoru roditelja piše na kontaktima i druženjima oca i djeteta nadzornica to neizvršava ona nadzire samo mene 5min kod primopredaje djeteta a oca uopće ne nadzire kad je djete kod njega za vikend jer je izdano rješenje o nadzoru prema sudskom rješenju svaki drugi vikend od petka do nedelje a nadzornica to ne izvršava otac djeteta izvršio je dvoje nasilje u obitelji nad mnom u prisustvu djeteta gdje je i djete zadobilo i u prisustvu socijalne radnice.kome to sve prijavit što centar radi i otac djeteta smatram odnosno sumnjam da postoji sukob interesa

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jeli mijera nadzora irečena obadvoma ili samo vama? Vijerojatno dolazi kod vas na primopredaju dijeteta ocu da nebi bilo neki ispada između vas dvoje pred dijetetom.

I meni i mojoj bivšoj je također izrečena mijera nadzora koja traje več godinu ipol, no mijera nadzora je izrečena zato što je moja biša stvarala probleme tokom primopredaje dijeteta. Dijete živi samnom tako da meni često dolazi voditeljoca nadzora.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

.kome da prijavim taj centar i oca djeteta?
uglavnom su voditelji nadzora vanjski suradnici, oni su psiholozi koje centra plača da provode mijeru nadzora i dostavljaju mijesečno izvjestaj o svemu tome, mijera nadzora je ugalvnom 6 mijeseci no ako nadležno tijelo odnosno centar smatra da je potrebno nakon 6 mijeseci produzit mijeru nadzora to če i učinit na još 6 mijeseci i tako sve dok budu smatrali da je to potrebno.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija