emam objavljeno: 6. kolovoz 2012. Dijeli objavljeno: 6. kolovoz 2012. Poštovani, živimo u maloj zgradi sa tri stana. Svaki stan ima i dio dvorišta. Susjedi u zgradi su nedavno nabavili velikog psa iz azila i držali ga u stanu. Međutim, kako je pas izrazito agresivan, naročito prema posjetiteljima u njihov stan, drže ga u dvorištu. Moram napomenuti da je prvi dio dvorišta zajednički a njihov dio nema vrata niti bilo kakvu kapiju. Mene zanima smiju li oni to? Koliko znam, ne smiju držati psa u zajedničkom dvorištu bez dozvole ostali stanara, koju naravno nemaju, ali zar se i njihov dio ne tretira tako s obzirom da im je dvorište samo djelomično zagrađeno. Psa vežu u dvorištu za nekakav kolac i to uz prolaz koji je ukupno širok 2-3 metra, ali da bismo mi došli u svoje dvorište moramo proći pored njihovog. Imamo dvoje male djece koje je pas već nekoliko puta pokušao napasti, pa me zanima mogu li išta zakonski učiniti dok ne bude prekasno. I u kojim slučajevima imam pravo zvati policiju? Zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.