Jump to content

radna obaveza


željkoo

Preporučene objave

pišem prviputa dosta mi je jeb...uodureda za obranu ĐAKOVO vrte me skroz u krug več 15 g. dragovoljac sam DR izašao sam iz vojske i počeo radit ufirmi vozač kamiona što mi je i struka. 21.7.95.hitno me zovu vojarnu i tamo natovarim kamion sa MES.om i još mojih 5 kolega iz firme (imena postrobe i firme neču spominjat za sada).imao sa odoru i naoružanje ,znači ljeto oluja maestral 95.g.u potvrdi gdje sam piše dasam vršio usluge uslugeprevoza za VP.XY .tomi nije jasno kakve usluge(imao sam radnu obavezu) kadsmo se vratili dobio sam nalog od firme,a u vojarni od da se javim uKnin-Strmica.Nakon par prijevoza doživio sam tešku prometnu nesreču(nimalo kriv utvrđeno od policije)velika materijalna šteta ja sa teškim tjelesnim povredama vanjski prelom potkoljenice.i u potvrdi o stradavanju piše vršio usluge prevoza za VP js.(to je bilo 17.10. 1995)nitko statusmi neda od te dvije vp dasam bio njihov pripadnik a vozio sam na vojni putni radni list(putni nalog).imam status branitelj dragovoljac inajnižu braniteljsku mirovinu 1932 kn.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imam civilnu invalidnost 50%-povreda na radu i 50%bolest nitko me nije ikakvaslao na neku komisiju za HRVI imam svumedicinsku dokumentaciju Split,Dubrava,Osijek,Vinkovci i varaždinske toplice.molim vas da mipomognete ako je netko imao takav slučaj kakva prava imam kakva nemam. o tom vremenu imam puno toga. nemojte mi samo reči budalo gdje si bio prije. POZDRAV ŽELJA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija