Jump to content

alimentacija,ovrha na plaču


zmodri11

Preporučene objave

ne znam da li sam ja lud i moja odvjetnica ili je nešto trulo u ovoj državi. Skidali mi sa plače tisuču kn a 200 kn. nadoplačivao koliko mi je i određeno za alimentaciju. Tužila me za 200 kn. koji su plačeni. Žalba na ovrhu nije urodila plodom ni uplatnice koje sam dostavio sudu kao dokaz. što je najgore naplatili mi sve duplo i za ostale mjesece. Na rješenju županijskog suda ne piše za pravo žalbe, Što uradit sada, kako povratit duplo naplačenu alimentaciju i sudske troškove?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne znam da li sam ja lud i moja odvjetnica ili je nešto trulo u ovoj državi.

Bit će da je ovo drugo u pitanju. Naša država se često ponaša kao kolo sreće, bez logike.

 

Što uradit sada, kako povratit duplo naplačenu alimentaciju i sudske troškove?

Podnesite prijavu DORH-u, priložite rješenje na kojem se vidi koji iznos alimentacije morate plaćati i priložite uplatnice prema kojima se vidi da ste sve uredno uplatili. Uz to priložite i izvatke iz kojih se vidi da Vam je naplaćeno više nego što je bilo potrebno.

Možda ne bi bilo loše da prije svega navratite do CZSS i iznesete im problem, pa da Vas oni upute dalje. Iskreno CZSS rijetko pruža konkretnu pomoć muškarcima, ali ništa Vas ne košta pokušati.

I za kraj ako se pokrene sudski proces naoružajte se strpljenjem jer sve može potrajati jako dugo, godinu-dvije...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala, ne znam imam li više snage boriti se protiv vjetrenjača, najviše me boli nepravda, nije mi žao dati djetetu, čak naprotiv uvjek davao više, kupovao robicu, poklone itd. ali uvjek laži protiv mene i namještaljke. Do ludila me tjera, dođe mi da skinem i gače sa sebe i kažem im evo vam moj tekući račun, nekretnine i gače , nemam više ništa i molim vas ostavite me više na miru. Djete mi nije ove godine nijednom dala da vidim a niti me dijete smije zvati na tel. A laje okolo kako djete pati za tatom a ja je ne želim. Djete joj služi samo za borbu protiv mene.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija