Jump to content

Kasnim sa placanjem kazne


MirkoM

Preporučene objave

Lijep pozdrav,

prije malo vise od tri mjeseca dobio sam pravomocnu presudu sa kaznenog suda za posjedovanje 0.6 g marihuane, dobio sam novcanu kaznu i mogucnost placanja na rate, pise da kaznu moram platiti u roku od tri mjeseca ili bar dio, u suprotnom ce mi prislino naplatiti, a ako ne platim ni tada zamnjent ce za zatvor.. Ja trenutno kasnim 15 dana, pa je moje pitanje sljedece, dali da ocekujem policiju doma uskoro, ili cu dobiti opomenu. Razlog ne placanja je sto nisam dobivao plavu kako treba a kod novog poslodavca cu dobiti na vrijeme ali tek 15.9, sto znaci z ajos 15 dana( malo više).

hvala unaprijed na odgovorima..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Prijatelj je prije nešto više od god dana, dakle 2.mj 2011 dobio pravomoćnu presudu za ometanje javnog reda i mira, jer je pjevao na ulici u kasne sate i bio drzak prema policiji.

Dakle prenoćio u pritvoru, u kazni piše da mora platiti 1300kn ali zbog jednog dana u zatvoru plaća 1000kn, međutim on to nije platio i oglušivao se na opomene, opomene su u nekom trenutku prestale dolaziti!

Što da radi, nema od kud platiti i dan danas, hoće mu to utjecati na posao ako se zeli zaposliti u drzavnoj sluzbi recimo za tri godine, čovjek je student još?

 

Hitno je dajte da ga savjetujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija