Jump to content

Problemi oko izvlaštenja zemljišta


kanabis

Preporučene objave

Poštovani molio bih vas za pomoć. Prije 2 godine sam dobio građevinsku dozvolu, pri kojoj su mi uvjetovali da će se jedan dio zajedničkog puta (put se dijeli između tri privatna vlasnika) uzeti u korist grada, odnosno buduće prometnice. Građevinsku dozvolu sam dobio 3 godine nakon izdavanja pravomoćne lokacijske dozvole.

Prije dobivanja građevinske potpisao sam dokument u kojem pristajem da grad na mom djelu zajedničkog puta (pristupna cesta za tri placa) napravi javnu cestu. Tražio sam da mi za cijenu toga zemljišta smanje komunalije. No njihovo objašnjenje je bilo da bi se to odužilo i da najbolje sve isplatim u cjelosti. A oni će me onda u roku od mjesec dana pozvati radi dogovora oko naknade za zemljište. Danas su prošle dvije godine. Radovi na cesti nisu započeli. A dvojica vlasnika su uplatili cijeli iznos komunalija. Ostao je još samo treći koji je također u postupku dobivanja građevinske dozvole. Zanima me dali je ovim povrijeđeno neko moje pravo? I imam li pravo na naknadu zemljišta prije nego što kuća bude useljiva? Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija