Jump to content

mobing na poslu


nivea44

Preporučene objave

Sestra me već neko vrijeme zove i plače da ju psihički zlostavljaju na poslu. Često povraća (to traje već cca 10 mjeseci). Naime, poslodavac ju je zvao za vrijeme godišnjeg da dođe radit (praveći se lud, kao da ne zna da je na godišnjem) I to nije prvi put. Ne daju joj doći do riječi, kritiziraju je za nešto što nije napravila. Sestra ima osjećaj da je se ono žele riješiti, ali to traje mjesecima. Ne znam kome da se obratimo. Ne mogu je više gledat u suzama, povraćanju i brizi za opstankom na poslu. Kome to prijaviti? Da li da ja odem do poslodavca i popričam o njihovom ponašanju (muž i žena) i da ima prijetim prijavom? Ne znam kako ovo zaustaviti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nek ode na bolovanje. Pod hitno! Samo nemoj reći da nije moguće. Ja sam prolazila kroz nešto slično, da se nisam maknula iz takve sredine već bih davno završila u ludnici. Zdravlje je prije svega. Postoji u Zg Udruga za pomoć žrtvama mobinga. Ostavit ću poslije adresu, moram se potrudit pronaći je. Onda su je vodile dvije pravnice, ljubazne i stručne. One će znat što dalje. A budem-obećavam. Nisam pravnik, ali ne bih preporučila razgovor sa šefom, pogotovo ako je takav kakvim ga opisuješ. Ne isplati se, vjeruj. Nemoj nikome prijetiti, rađe se posavjetuj sa nekim stručnim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija