Jump to content

legalizacija


deakos

Preporučene objave

Legalizira se pogon mljekare koja je radila 20god. bez građevinske, a time i dozvole za rad i to na području bez kanalizacije uz bunare. Postoje septičke jame u koje se slijevaju otpadne vode i prelijevaju se u kanal uz cestu, ali se širi strašan smrad a nitko se ne buni jer im ne bi uzimali mlijeko. Kad inspekcija dođe oni sve očiste jer ih obavijeste da će izaći na teren i ništa im ne mogu. Da li se može uložiti žalba na rješenje o izvedenom stanju i što u njoj napisati da bi se nešto postiglo.Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Molim da mi pomognete u vezi te teme,kako podnijeti žalbu i što bi bio glavni razlog odbijanja rješenja o legalizaciji.Vlasnici tog obrta i tih zgrada su 1996.god.napravili parcelacijski elaborat po kojem dio susjedne čestice pripadne njima,a to sve bez suglasnosti i dozvola drugih suvlasnika susjedne čestice. Od te susjedne čestice ostao je samo put ali omjeri suvlasništva ostali su isti iako se čestica smanjila za više od pola. I taj put koji je ostao im služi kao prilazni put iako vlasnici mljekare imaju mogućnost napraviti prilazni put po svojoj čestici.U tom rješenju nije određena ni zahtjevnost zgrada,pa smatram da se rješenje nije donijelo na zakonit način.Molim za savjet.Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija