Jump to content

dostavnica i povratnica

Preporučene objave

objavljeno:

Da li netko zna prije rata ( 1988 god.)rješenja sa suda da li su se slala poštom ili su odvjetnici (punomočenik)podizali na sudu,dali to ovisi od grada do grada i gdje to provjeriti kako se dugo čuvaju ta rješenja i gdje

odgovoreno:

koliko sam se raspitao bilo je primjera za obje varijante i sigurno nije ovisilo o gradu u kojem se to zbivalo. ARhive bi trebale biti mjesto gdje ćeš pronaći traženo rješenje (bilo sudska arhiva bilo državna). sretno!

odgovoreno:

na sudu u arhivu postoji dostavnica da je odvjetnik podigao rješenje rukopis malo nečitljiv.mora postojati neki uruđbeni broj.odvjetnik je to podigao na sudu,ali to malo smrdi jer mi to rješenje nismo dobili a 5 takvih rješenja se nalaze u fasciklu bez pečata.druga strana je dobila to rješenje sa pečatom koje se nalazi u našem spisu u katastru.kak znam da je to njihovo rješenje,jer je njihovo ime zaokruženo a ne našeg odvjetnika.gospođa u arhivu mi je rekla da mi bude nešto kopirala ali ne cijeli spis,drugi dan kad sam došao nije mi htjela kopirati i nije mi dala slikati spis(vjerojatno je pročitala koji je sudac u igri).sudac je izašao na teren od 8 do 12.30 znači da je od 12.30 napisao rješenje i isti dan naš odvjetnik je podigao. drugoj strani je poslano nakon 12 dana.sudac voli raditi ili je bio dogovor.malo smrdi!!!

HVALA!!! (pročitaj k.č. i vlasnički list)

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija