MadonnaZ objavljeno: 12. rujan 2012. Dijeli objavljeno: 12. rujan 2012. Poštovanje! Lijepo Vas molim za savijet što mi je činiti. Naime, radim u srednjoj strukovnoj školi na neodređeno radno vrijeme i imam pola satnice u nastavi; čovjek koji odlazi u mirovinu u kolovozu 2013.godine radi trenutno na puno radno vrijeme i drži praktičnu nastavu. Nakon njegovog odlaska u mirovinu ja bih trebala i mogla dobiti sve njegove sate praktične nastave i dati svoje sate u nastavi nekome drugome, što meni osobno odgovara, jer dobijam punu plaću na punu satnicu. No, ono što mene muči je to što suprug i ja planiramo dijete sada; i zanima me, je li moguće da škola samnom dok sam recimo na porodiljnom potpiše novi ugovor o radu na neodređeno puno radno vrijeme ma mjesto gospodina koji odlazi u mirovinu, s tim da se moje radno mjesto,tj moji sati u nastavi ustupe drugoj osobi? Mora li škola raspisati natječaj nakon odlaska gospodina u mirovinu i mogu li ja na to mjesto biti primljena s obzirom da sam već zaposlenik te škole, na ne određeno ne puno radno vrijeme? Koja su moja prava u slučaju porodiljnog i dobijanja pune satnice? Unaprijed se zahvaljujem na savjetima i odgovorima =) P.S. Možda će nekome ovo zvučati previše brige i preuranjeno razmišljanje o svemu, ali vjerujte mi, danas se nažalost mora razmišljati itekako unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.