Jump to content

Sistematski pregled-proći ili ne?


crveni9

Preporučene objave

Radim u supermarketu jedne velike trgovačke tvrtke s oko 2000 zaposlenih.U firmi sam već 12 godina i imam ugovor na neodređeno vrijeme kao skladišno -prodajni radnik-blagajnik.

Prošle godine počeo sam imati ozbiljne probleme sa zglobom desne noge,već duže sam to osjećao,ali problem je postao neugodan te sam otišao ortopedu koji mi je ustvrdio artrozu zgloba,odnosno propadanje hrskavice i rekao mi da za mene nisu teški poslovi....unatoč tome u strahu za radno mjesto ja sam to prešutio,međutim probem je sve gori i gori tako da sad već šepajući izlazim s posla svakodnevno!

Sutra ili prekosutra imam sistematski liječnički pregled na koji nas firma šalje svako par godina pa sam u dilemi jer ne znam kakva su mi prava!

Da li da na pregledu kažem činjenično stanje ili da prešutim problem s nogom?Mogu li dobiti otkaz ako se utvrdi nesposobnost za rad?Možda promjenu na lakše radno mjesto?

Moram napomenuti da je moja firma dosta nekorektna u odnosu sa svojim radnicima,ali isto tako nastoje da rade u sklopu zakona jer se boje tužbi..očekujem probleme ako prijavim bolest,a s druge strane ne znam koliko ću još dugo uopće moći raditi u ovakvom stanju!

Molim savjet hitno!:-? Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija