Jump to content

16 000 kuna otislo u vjetar


marinchica91

Preporučene objave

Pozdrav; imamo malo slozenu situaciju,pa mi je frendica dala link od ovog foruma da tu pitam nekog strucnog za misljenje...ovako:

kupovali smo muz i ja auto,onda mu je kolegica s posla rekla da oni prodaju svoj zbog preseljenja u kanadu. i ako zeli,da ce mu spustit cijenu na 70 000 kn,da ga uzme,jer ga se trebaju rijesit do 1.9. kad krecu. Muz je doso,pogledao auto i pristao.... Međutim u banci je njoj ostalo otplate tog njenog kredita za auto jos 86.000 kn,i ona mu je rekla da bi morao onda on taj sav kredit otplatit,a ona ce mu vratit 16.000 kuna,jer dize i sebi kredit (uvjet dolaska u kanadu od tih ljudi tamo je bio da sa sobom donesu 3000E..Muz je pristao.) otisli su u banku,dao je zahtjev za kredit,za 5 dana dobio novce i otiso s njom,platio kredit i to je to. e da,bili su i kod javnog biljeznika,s kupoprodajnim ugovorom. i na tom ugovoru se vidi da je ona njemu auto prodala za 70 000 kuna,a na izvadcima iz banke,koliko je on taj auto zapravo platio itd... i sad neznam sta napraviti... oni se ne javljaju na internet,facebook,skype,mobitele...a nikakvog kontakt broja drugog nemamo. bojim se da nemozemo nista,jer nam je prijatelj reko da ako se ona nije obvezala vratit tih 16 000 na ugovoru da nemozemo nista.... :zao: Hvala na odgovorima i savjetima unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija